Teknik Jual Produk di Shopee dengan Cepat – Ini Yang Anda Perlu Tahu.

Shopee ialah satu platform beli belah popular atas talian. Pelbagai barang dijual disini. Pada anda yang sudah mempunyai produk sendiri atau niaga dropship shopee mesti tertanya-tanya bagaimana nak letupkan jualan produk anda si shopee.

Artikel ini saya ingin kongsikan teknik meletupkan produk ada di shopee dan ia percuma.

Media Sosial
Anda boleh share kedai shopee di laman sosial seperti facebook, instagram dan twitter. Sebagai contoh, jika kedai shopee anda menjual makanan kucing anda boleh kongsikan tips pengjagaan kucing di akaun personal facebook anda dan group-group berkaitan kucing. Dalam masa yang sama, jangan lupa letak link kedai shopee anda dalam artikel anda. Cara begini dapatkan meningkatkan trafik bakal pembeli pergi ke kedai shopee anda.

Boost
Apa itu boost?
Boost now ialah satu fungsi yang diperkenalkan oleh shopee untuk menaikkan produk anda berada di halaman paling hadapan shopee.

My Discount

My discount adalah cara paling popular untuk letupkan produk anda di shopee. Sebagai pembeli, biasa kita akan dapat melihat tag kuning discount di bahagian atas sebelah kanan. Pemberian discount boleh meningkatkan kemungkinan produk anda terjual.

Sebenarnya banyak lagi teknik untuk tingkatkan jualan anda di shopee. anda boleh belajar teknik tingkatkan jualan shopee di sini.

baca juga :

1. Cara mudah dropship di shopee

2. Buat duit di youtube – Ini yang ada perlu tahu

Leave a Reply

Your email address will not be published.